کد مطلب: 139366
خطيب موقت نماز جمعه اردل:
همايش بين المللي اربعين يک انترناسيوناليسم حسيني است
تاریخ انتشار : 1394/09/13
نمایش : 1820
امام جمعه موقت شهر اردل گفت:همايش بين المللي اربعين يک انترناسيوناليسم حسيني است زيرا در اين همايش ميليونها نفر از اقوام و مذاهب مختلف سراسر دنيا شرکت کردند.














به گزارش هفت چشمه، حجت‌الاسلام دکتر رمضان اسدي امام جمعه موقت شهر اردل ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه شهر اردل ضمن دعوت خود و نمازگزاران به تقواي الهي با بيان اينکه ائمه معصوم (ع) براي زنده ماندن ياد و راه شهدا کربلا تلاش زيادي کرده‌اند، اظهار داشت: پياده‌روي اربعين حسيني يک گام بلندي در اين سمت و سو به شمار مي‌رود.

اسدي افزود:همايش ميليوني اربعين حسيني تجلي و لبيک به خطبه غدير است زيرا اين همايش از مختصات  مذهب تشيع و مختص امام حسين(ع) بوده است.

وي گفت:اربعين حسيني تبلور يک حرکت عاقلانه ضمن اينکه توجيه ديني دارد اين حرکت يک حرکت خردمندانه است و دنيار را تحت تاثير قرار داد.

حجت الاسلام اسدي با بيان اينکه همايش  بين المللي اربعين يک  انترناسيوناليسم  حسيني است افزود: همايش اربعين حسيني يک حرکت خود جوش مردمي بود و از سرار دنيا در اين همايش شرکت کردند و اينها همه از برکت حماسه عاشورا و فداکاري امام حسين (ع) و ياران ايشان است.

دکتر اسدي در ادامه با اشاره به فرارسيدن 16 آذر  روز  دانشجو، اين روز را نماد استکبار ستيزي و استقلال طلبي جنبش دانشجويي در مقابل زور گويان جهان عنوان کرد و افزود: به برکت مبارزات و مجاهدتهاي دانشجويان و عالمان دين، پس از کودتاي 28 مرداد 1332 پوزه  استکبار به خاک ماليده شد و اکنون
نيز دانشجويان ما بايستي اين روحيه استکبار ستيزي را تقويت کنند.

امام جمعه موقت شهر اردل در ادامه خطبه خود از مسئولين و خيرين شهرستان اردل در خصوص ساخت و ساز پروژه امام حسين(ع) درخواست کمک کردند.

انتهاي پيام/570ه
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg